Унікальны алей з ідэальным спалучэннем тоўстых кіслот
Раслінны алей, які атрымліваецца з насення рапсу, навукоўцы назвалі «паўночным аліўкавым» алеем, бо па сваіх біяхімічных уласцівасцях яно не саступае аліўкавым, а ў стаўленні асобных элементаў нават пераўзыходзіць яго
Алей рапсавы змяшчае вітамін Е і поўны комплекс Амега-3-6-9 тлустых кіслот:
Поліненасычаныя (Амега 6 і Амега 3)
Монаненасычаныя (Амега 9)
пры гэтым суадносіны Амега-3 да Амега-6 роўна 1 да 2, што лічыцца ідэальным балансам для здароўя
Для вырабу нерафінаванага алею намі выкарыстоўваецца метад халоднага прасавання, што дазваляе захаваць у прадукце ўсе вітаміны і біялагічна актыўныя рэчывы
Якасць атрыманага алею адпавядае патрабаванням тэхнічных рэгламентаў ТР МС 024/2011, ТР МС 021/2011, ТР 2010/025/BY і дазваляе выкарыстоўваць яго як на харчовыя, так і на кармавыя мэты
Алей рапсавы можа выкарыстоўвацца ў падрыхтоўцы любых страў, яно не гарчыць, валодае прыемным густам і водарам
Выкарыстанне алею рапсавага пры вытворчасці камбікорму для сельскагаспадарчых жывёл і птушкі дазваляе:
Павысіць каларыйнасць і смакавыя якасці корму
Палепшыць ўсмоктванне тлушчараспушчальных вітамінаў з кармоў
Павысіць супраціўляльнасць жывых арганізмаў да хвароб, што станоўча адбіваецца на імунітэце, захаванасці і росце маладняку