Апельсінавы рай для любячых паласавацца чымсьці незвычайным будзь гэта нялётнае надвор’е ці спякота. Пірог з даданнем свежага апельсіна стане экзотыкай на вашым стале
Апельсінавы рай для любячых паласавацца чымсьці незвычайным будзь гэта нялётнае надвор’е ці спякота. Пірог з даданнем свежага апельсіна стане экзотыкай на вашым стале
Падрыхтуйце інгрэдыенты да выкарыстання: старанна вымыйце апельсін, натрыце цэдру, выкарыстоўваючы дробную тарку. З пакінутага плёну прыбіраем белую скурку і плёнкі, нарэжце на сярэднія кавалачкі
2
Прыступайце да падрыхтоўкі цеста: курыныя яйкі акуратна аддзеліце жаўткі ад бялкоў. Жаўткі ператрыце з цукрам да стану белага колеру
3
Далей узбіце вавёркі да «моцных» пікаў са дробкай солі
4
У гатовую бялковую масу дадайце цэдру, жаўткі, просеянную пакуту і акуратна змяшайце
5
У цеста дадайце кавалачкі апельсінаў і змяшайце, не парушаючы структуру плёну
6
Папярэдне разагрэйце духоўку да 180 градусаў. Вазьміце форму для выпечкі, дно заслаць пергаментам, барты вышмаруйце сметанковым алеем
7
Заліце цеста ў ёмістасць і акуратна размяркуеце па перыметры
8
Выпякайце пірог у духоўцы на працягу 25-30 хвілін, арыентуйцеся на магутнасць духоўкі
9
Пасля выпякання даць выпечцы астыць, затым выміце з формы і падавайце да стала, упрыгожыўшы цукровай пудрай
10
Страва гатова!
Захацелася святочнага вечара? Разрэжце пірог на каржы і вышмаруйце хатнім крэмам, прыгатаваным з густой смятаны з цукровай пудрай. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”