«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Апельсінавы пірог

Апельсінавы рай для любячых паласавацца чымсьці незвычайным будзь гэта нялётнае надвор’е ці спякота. Пірог з даданнем свежага апельсіна стане экзотыкай на вашым стале

Апельсінавы рай для любячых паласавацца чымсьці незвычайным будзь гэта нялётнае надвор’е ці спякота. Пірог з даданнем свежага апельсіна стане экзотыкай на вашым стале

Выкарыстоўвайце:

Выкарыстоўвайце

Інгрэдыенты

Яйка курынае

3 шт

Цукар

180 гр

Раслінны алей

0,5 чайнай лыжкі

Апельсін

1 шт

Цукровая пудра

1 сталовая лыжка

Соль

1 дробка

Спосаб прыгатавання

1

Падрыхтуйце інгрэдыенты да выкарыстання: старанна вымыйце апельсін, натрыце цэдру, выкарыстоўваючы дробную тарку. З пакінутага плёну прыбіраем белую скурку і плёнкі, нарэжце на сярэднія кавалачкі

2

Прыступайце да падрыхтоўкі цеста: курыныя яйкі акуратна аддзеліце жаўткі ад бялкоў. Жаўткі ператрыце з цукрам да стану белага колеру

3

Далей узбіце вавёркі да «моцных» пікаў са дробкай солі

4

У гатовую бялковую масу дадайце цэдру, жаўткі, просеянную пакуту і акуратна змяшайце

5

У цеста дадайце кавалачкі апельсінаў і змяшайце, не парушаючы структуру плёну

6

Папярэдне разагрэйце духоўку да 180 градусаў. Вазьміце форму для выпечкі, дно заслаць пергаментам, барты вышмаруйце сметанковым алеем

7

Заліце цеста ў ёмістасць і акуратна размяркуеце па перыметры

8

Выпякайце пірог у духоўцы на працягу 25-30 хвілін, арыентуйцеся на магутнасць духоўкі

9

Пасля выпякання даць выпечцы астыць, затым выміце з формы і падавайце да стала, упрыгожыўшы цукровай пудрай

10

Страва гатова!

Захацелася святочнага вечара? Разрэжце пірог на каржы і вышмаруйце хатнім крэмам, прыгатаваным з густой смятаны з цукровай пудрай. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты