«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Браўні

Навуковы факт: шакалад і каханне прыносяць аднолькавае задавальненне, а шакаладны дэсерт Браўн падвойнае асалоду! Рэцэпт гэтага шакаладнага пірага згадваўся яшчэ ў 1986 годзе, які быў запісаны ў кулінарнай кнізе эксперта Фані Фармер. З гэтага часу гэты дэсерт стаў каханым у амерыканскай культуры. Прапануем прыгатаваць Браўні па традыцыйным рэцэпце, калі хочаце папесціць сябе і блізкіх

Навуковы факт: шакалад і каханне прыносяць аднолькавае задавальненне, а шакаладны дэсерт Браўн падвойнае асалоду! Рэцэпт гэтага шакаладнага пірага згадваўся яшчэ ў 1986 годзе, які быў запісаны ў кулінарнай кнізе эксперта Фані Фармер. З гэтага часу гэты дэсерт стаў каханым у амерыканскай культуры. Прапануем прыгатаваць Браўні па традыцыйным рэцэпце, калі хочаце папесціць сябе і блізкіх

Выкарыстоўвайце

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

Яйка курынае

4 шт

Сметанковае масла

180 гр

Цукар

200 гр

Цёмны шакалад

100 гр

Грэцкія арэхі

100 гр

Спосаб прыгатавання

1

Вазьміце невялікую міску, пакладзеце кавалачкі шакаладу і сметанковы алей, затым падпаліце ў мікрахвалевай печы пару хвілін

2

Змяшайце да адукацыі густой шакаладнай падліўкі і дайце астыць

3

Узбіце яйкі з цукрам да адукацыі белай пены

4

Пасячэце грэцкія арэхі. Для прыемнага густу і водару можна абсмажыць іх на патэльні

5

Злучыце шакаладную і яечную сумесь і змяшайце

6

Дадайце просеянную пшанічную муку, здробненую арэхавую сумесь і змяшаць да аднастайнасці

Парады па падрыхтоўцы

1

Кансістэнцыя цеста павінна атрымаецца раўнамернай і шалёна шакаладнай

2

Падрыхтуйцеся да выпякання: разагрэйце духоўку да 200 градусаў, форму вышмаруйце сметанковым алеем і выкладзеце туды цеста. Выпякайце на працягу 25-30 хвілін да з’яўлення апетытнай скарыначкі

3

Рэцэпт добры тым, што няма паняцця “недапечанасці” самога дэсерту. Будзь ён вадкім усярэдзіне або запечаным, будзе ўсё роўна смачна

4

Гатоваму пірогу дайце астыць у форме, перакладзеце ў прыгожую страву і ўпрыгожце выпечку любым спосабам: пасыпайце цукровай пудрай, выкладвайце ягады або дапаўняйце марожаным

Паспрабуйце цуд-браўні са сваімі роднымі і блізкімі. Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. З клопатам, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты