Навуковы факт: шакалад і каханне прыносяць аднолькавае задавальненне, а шакаладны дэсерт Браўн падвойнае асалоду! Рэцэпт гэтага шакаладнага пірага згадваўся яшчэ ў 1986 годзе, які быў запісаны ў кулінарнай кнізе эксперта Фані Фармер. З гэтага часу гэты дэсерт стаў каханым у амерыканскай культуры. Прапануем прыгатаваць Браўні па традыцыйным рэцэпце, калі хочаце папесціць сябе і блізкіх
Навуковы факт: шакалад і каханне прыносяць аднолькавае задавальненне, а шакаладны дэсерт Браўн падвойнае асалоду! Рэцэпт гэтага шакаладнага пірага згадваўся яшчэ ў 1986 годзе, які быў запісаны ў кулінарнай кнізе эксперта Фані Фармер. З гэтага часу гэты дэсерт стаў каханым у амерыканскай культуры. Прапануем прыгатаваць Браўні па традыцыйным рэцэпце, калі хочаце папесціць сябе і блізкіх
Вазьміце невялікую міску, пакладзеце кавалачкі шакаладу і сметанковы алей, затым падпаліце ў мікрахвалевай печы пару хвілін
2
Змяшайце да адукацыі густой шакаладнай падліўкі і дайце астыць
3
Узбіце яйкі з цукрам да адукацыі белай пены
4
Пасячэце грэцкія арэхі. Для прыемнага густу і водару можна абсмажыць іх на патэльні
5
Злучыце шакаладную і яечную сумесь і змяшайце
6
Дадайце просеянную пшанічную муку, здробненую арэхавую сумесь і змяшаць да аднастайнасці
Парады па падрыхтоўцы
1
Кансістэнцыя цеста павінна атрымаецца раўнамернай і шалёна шакаладнай
2
Падрыхтуйцеся да выпякання: разагрэйце духоўку да 200 градусаў, форму вышмаруйце сметанковым алеем і выкладзеце туды цеста. Выпякайце на працягу 25-30 хвілін да з’яўлення апетытнай скарыначкі
3
Рэцэпт добры тым, што няма паняцця “недапечанасці” самога дэсерту. Будзь ён вадкім усярэдзіне або запечаным, будзе ўсё роўна смачна
4
Гатоваму пірогу дайце астыць у форме, перакладзеце ў прыгожую страву і ўпрыгожце выпечку любым спосабам: пасыпайце цукровай пудрай, выкладвайце ягады або дапаўняйце марожаным
Паспрабуйце цуд-браўні са сваімі роднымі і блізкімі. Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. З клопатам, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”