«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Цэльназерневые перапечкі

Здаровы лад жыцця актыўнай плынню ўваходзіць у сучасныя рэаліі. Нізкакаларыйнае харчаванне, адсутнасць фаст-фуда, шмат пітной вады – усё гэта важныя крокі на шляху да прыгожага цела, а таксама да здароўя зубоў, скуры, волас і агульнага самаадчування. Як разнастаіць сваё правільна меню? Смачны і карысны перакус, які падыдзе для падачы хатняга паштэта, халоднай закускі або салат – цельнозерновые перапечкі. Просты рэцэпт на ўсе выпадкі жыцця. Захацелася паспрабаваць?

Выкарыстоўвайце

Здаровы лад жыцця актыўнай плынню ўваходзіць у сучасныя рэаліі. Нізкакаларыйнае харчаванне, адсутнасць фаст-фуда, шмат пітной вады – усё гэта важныя крокі на шляху да прыгожага цела, а таксама да здароўя зубоў, скуры, волас і агульнага самаадчування. Як разнастаіць сваё правільна меню? Смачны і карысны перакус, які падыдзе для падачы хатняга паштэта, халоднай закускі або салат – цельнозерновые перапечкі. Просты рэцэпт на ўсе выпадкі жыцця. Захацелася паспрабаваць?

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

Вотруб’е (любога віду на ваш густ)

40 гр

Насенне сланечніка

20 гр

Кунжут

30 гр

Вада пітная, кіпячоная, астуджаная

180 гр

Аліўкавы алей

для змазвання бляхі

Соль харчовая павараная

2 дробкі

Спосаб прыгатавання

1

Для пачатку ўзважце ўсе інгрэдыенты: у гэтым рэцэпце асабліва важна выконваць прапорцыі, каб перапечкі атрымаліся хрумсткімі

2

Змяшайце ўсе сухія прадукты разам, уліце туды воды і старанна змяшайце ўсё лыжкай. Павінна атрымацца ў меру сухая паста, якую будзе лёгка выкладваць лыжку на форму для выпякання

3

Зараз вышмаруйце бляху алеем і акуратна выкладвайце цеста па ўсёй паверхні пластом, таўшчынёй не больш за 5 міліметраў. Для зручнасці раім выкарыстоўваць сталовы нож

4

Калі ўся бляха пакрыта пластом з сумесі, акуратна прарэжце яе на прастакутнікі

5

Выпякаць вырабы трэба на працягу паўгадзіны-сарака хвілін пры тэмпературы 200 градусаў. Самае важнае – не ператрымаць перапечку ў духавай шафе. Лепш праверыць гатоўнасць пасля 30 хвілін і пры неабходнасці выпякаць яшчэ на працягу 5-10 хвілін

6

Зараз выміце перапечкі з духоўкі, дайце ім астыць, падзеліце на сегменты: разрэжце ці разламаць цеста па лініях вылучэння. У хатніх умовах перапечка можна нашмараваць зверху салатнай сумессю або мёдам. Можна выкарыстоўваць хрусткі як карысны перакус або браць з сабой на працу для кава-паўзаў

Парады па падрыхтоўцы

1

У жытняй цельнозерновой пакуце ўтрыманне клейкавіны досыць нізкае, таму ваша выпечка не будзе здобнай, а значыць і не адаб’ецца негатыўна на вашай постаці

2

Калі маса атрымалася занадта сухі, то можна ўліць яшчэ крыху вады, але лепш гэта рабіць па адной сталовай лыжцы

3

Важна не “настойваць” сумесь, інакш вотруб’е набракнуць і перапечка не будзе “паветраным”

4

Мы падабралі класічны рэцэпт, пры жаданні вы можаце дадаць у склад насенне лёну ці ягады годжи, разынкі, здробненыя арэхі

Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту, з клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты