«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Эклеры ў хатніх умовах

Жадаеце зрабіць усімі любімыя пірожныя? Рыхтуйце эклеры па нашым рэцэпце, каб парадаваць дамачадцаў і звесці з розуму іх ад які растае ў роце дэсерту. Мы расказваем, як прыгатаваць эклеры пакрокава, каб атрымліваць асалоду ад смачнымі пірожнымі за кубачкам гарбаты

Жадаеце зрабіць усімі любімыя пірожныя? Рыхтуйце эклеры па нашым рэцэпце, каб парадаваць дамачадцаў і звесці з розуму іх ад які растае ў роце дэсерту. Мы расказваем, як прыгатаваць эклеры пакрокава, каб атрымліваць асалоду ад смачнымі пірожнымі за кубачкам гарбаты

Выкарыстоўвайце:

Выкарыстоўвайце

Інгрэдыенты

Для заварнога цеста

Яйка курынае

4 шт

Масла сметанковае

70 гр

Вада

200 мл

Соль

1/3 чайнай лыжкі

Для заварнога крэму

Малако

400 мл

Яйка курынае

2 шт

Цукар-пясок

200 гр

Для глазуры

Малако

2 сталовыя лыжкі

Масла сметанковае

50 гр

Цукар-пясок

4 сталовыя лыжкі

Какава-парашок

2 сталовыя лыжкі

Спосаб прыгатавання

1

Спосаб падрыхтоўкі заварнога цеста

1.1

У невялікую ёмістасць наліце ваду, дадайце масла сметанковае і соль. Масу давядзіце да кіпення, увесь час памешваючы

1.2

Паменшыце агонь, усыпце просеянную пакуту. Старанна памешваючы сумесь варыце 1-2 хвіліны

1.3

Астудзіце цеста да 40 градусаў, бесперапынна памешваючы, дадавайце па адным яйку (важна, каб ад высокай тэмпературы яны не зварыліся)

1.4

Вышліце бляху пергаментнай паперай і ўключыце разагравацца духавую шафу да 200 градусаў

1.5

З дапамогай кандытарскага мяшка або аднаразовага пакета выцісніце з цеста трубачкі

1.6

Выпякайце 35 хвілін пры 200 градусах

2

Прыступаем да крэму

2.1

Злучыце малако, яйкі і прасеяную муку

2.2

Змяшайце шклянку малака з цукрам у ёмістасці і давядзіце да кіпення

2.3

Дадайце ў гэтую сумесь малако, яйкі і просеянную пакуту, давядзіце да кіпення. Не забывайце ўвесь час змешваць

2.4

Праз некалькі хвілін выключыце агонь, ваш крэм будзе гатовы

3

Пераходзім да глазуры

3.1

Падпаліце сметанковы алей на агні і дадайце малако, цукар і какава-парашок, дачакайцеся закіпання, зніміце з агню і астудзіце

4

Збор эклераў

4.1

З трубачак зразаем верхавіну, запаўняем начыннем і зачыняем

4.2

Зверху паліваем глазурай

5

Наш дэсерт гатовы

Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты