«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Гарбузавы пірог з карыцай

Навукоўцамі даказана, што ў гарбузу ў 4 разы больш каратынаў, чым у морквы, што дае вітамін A. Гэтыя кампаненты карысныя для зроку, а таксама лічацца магутным антыаксідантам. Прапануем прыгатаваць гарбузовы пірог па класічным амерыканскім рэцэпце, які прыйдзецца па душы нават сапраўдным гурманам

Навукоўцамі даказана, што ў гарбузу ў 4 разы больш каратынаў, чым у морквы, што дае вітамін A. Гэтыя кампаненты карысныя для зроку, а таксама лічацца магутным антыаксідантам. Прапануем прыгатаваць гарбузовы пірог па класічным амерыканскім рэцэпце, які прыйдзецца па душы нават сапраўдным гурманам

Выкарыстоўвайце:

Выкарыстоўвайце

Інгрэдыенты

Яйка курынае

3 шт

Сметанковае масла (з тлустасцю не менш за 82%)

250 гр

Гарбуз

900 гр

Цукар

200 гр

Сліўкі (з тлустасцю не менш за 30%)

200 мл

Карыца

1 гарбатная лыжка

Ванілін

1 гр

Соль

дробка

Спосаб прыгатавання

1

Падрыхтуйце інгрэдыенты: муку прасейце, гарбуз ачысціце ад лупіны і насення і парэжце на кубікі

2

Ператрыце муку са сметанковым алеем, затым дадайце адно яйка і замесіце цеста.

3

Скруціце цеста ў шар і загарніце ў харчовую плёнку, пакіньце ў халадзільніку на 40 хвілін

4

Гарбуз пакладзеце ў глыбокі рондаль, дадайце ваду і патушыце да стану, калі плады гарбуза стане мяккімі і вадкасць выпарыцца. Затым здрабніце гарбузовую масу з дапамогай блендера

5

Раскачайце гатовае цеста ў пласт, арыентуйцеся на дыяметр формы з улікам бартоў

6

Выпякайце сфармаванае цеста ў форме пры 190 градусаў на працягу 10-15 хвілін

7

Пюрэ з гарбуза ўзбіце з пакінутым яйкамі, цукрам, сліўкамі, і спецыямі. Дастаньце гатовую аснову з духоўкі і выкладзеце начынне і адпраўце ў духоўку на 50 хвілін. Гатоваму пірогу дайце астыць і нарэжце на порцыі

Парады па падрыхтоўцы

1

Каб цеста выпякалася раўнамерна, выкарыстоўвайце лайфхак: па-над цестам засцяліце паперай для выпечкі. Такі спосаб дапаможа дамагчыся залацістай скарыначкі для пірага

Гарбузовы пірог – выдатная альтэрнатыва ягадным! Радуйце родных і блізкіх новымі рэцэптамі. Рыхтуйце і адзначайце акаўнт @uladar.by у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты