Хаця б адзін раз у жыцці чалавек павінен паспрабаваць булачку Сінабон! Знакамітая саладосць CINNABON у перакладзе з ангельскай аб’ядноўвае ў сабе два словы “карыца” і “булачка”, што з’яўляецца асновай дэсерту. Штодня тысячы гугляць рэцэпт булачак Сінабон у пошуках простага і праверанага рэцэпта. Прапануем паспрабаваць наш рэцэпт з усімі нюансамі прыгатавання CINNABON
Хаця б адзін раз у жыцці чалавек павінен паспрабаваць булачку Сінабон! Знакамітая саладосць CINNABON у перакладзе з ангельскай аб’ядноўвае ў сабе два словы “карыца” і “булачка”, што з’яўляецца асновай дэсерту. Штодня тысячы гугляць рэцэпт булачак Сінабон у пошуках простага і праверанага рэцэпта. Прапануем паспрабаваць наш рэцэпт з усімі нюансамі прыгатавання CINNABON
Прыгатуйце рошчыну: у цёплае малако дадайце дрожджы, 1 сталовую лыжку цукру і 1 сталовую лыжку мукі і змяшайце да растварэння дрожджаў. Пакіньце ў цёплым месцы на 15 хвілін
2
Узбіце яйкі з цукрам, дадайце размякчаны алей і ванільны цукар
3
Злучыце рошчыну з яечнай сумессю і давядзіце да аднастайнага стану
4
Затым пакрысе дадавайце муку. Замяшайце цеста, каб яно не прыліпала да рук. Пакіньце цеста ў цёплым месцы на 1,5-2 гадзіны
5
Пакуль цеста паднімаецца, займіцеся начыннем
6
Для падрыхтоўкі начыння змяшайце цукар, карыцу і мяккае сметанковае масла
7
Гатовае, якое паднялося цеста раскачайце ў вялікі прастакутнік з таўшчынёй не больш за 1 гл. Вышмаруйце цеста размякчаным сметанковым алеем і пасыпце карыцай з цукрам
8
Скруціце цеста ў шчыльны рулет
9
Разрэжце рулет на кавалачкі шырынёй каля 2 гл і выкладзеце на адлегласці 3–4 гл паміж імі на бляху з высокімі бартамі, засланы пергаментам
10
Пакіньце булачкі на 15 хвілін для ўзняцця цеста. Затым пастаўце ў разагрэтую духоўку пры тэмпературы 180 З на 20 хвілін
11
Каб прыгатаваць крэм, змяшайце цукровую пудру, мяккае сметанковае масла, сметанковы сыр і ванілін
12
Гатовыя гарачыя булачкі вышмаруйце крэмам так, каб ён пакрыў усю булачку
Парады па падрыхтоўцы
1
Для дэсерту патрэбна мука вышэйшага гатунку з пшаніцы з высокім утрыманнем клейкавіны, таму раім браць муку пшанічную вышэйшага гатунку М54-28
2
Каб булачкі атрымаліся больш пышнымі, трэба пачакаць дзве гадзіны, за гэты час трэба абмяць цеста 2–3 разы
3
Пергамент добра вышмаруйце сметанковым алеем
Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”