«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Хатнія сіннабон

Хаця б адзін раз у жыцці чалавек павінен паспрабаваць булачку Сінабон! Знакамітая саладосць CINNABON у перакладзе з ангельскай аб’ядноўвае ў сабе два словы “карыца” і “булачка”, што з’яўляецца асновай дэсерту. Штодня тысячы гугляць рэцэпт булачак Сінабон у пошуках простага і праверанага рэцэпта. Прапануем паспрабаваць наш рэцэпт з усімі нюансамі прыгатавання CINNABON

Хаця б адзін раз у жыцці чалавек павінен паспрабаваць булачку Сінабон! Знакамітая саладосць CINNABON у перакладзе з ангельскай аб’ядноўвае ў сабе два словы “карыца” і “булачка”, што з’яўляецца асновай дэсерту. Штодня тысячы гугляць рэцэпт булачак Сінабон у пошуках простага і праверанага рэцэпта. Прапануем паспрабаваць наш рэцэпт з усімі нюансамі прыгатавання CINNABON

Выкарыстоўвайце

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

Для цеста

Малако

200 мл

Дрожджы

11 гр сухіх ці 30 гр прэсаваных

Масла сметанковае

75 гр

Яйкі

2 шт

Цукар

200 гр

Соль

0,5 чайнай лыжкі

Ванілін

1,5 гр

Для начыння

Сметанковае масла

75 гр

Цукар

200 гр

Карыца

4 сталовыя лыжкі

Для крэму

Сметанковы сыр

150 гр

Сметанковае масла

75 гр

Цукровая пудра

250 гр

Ванілін

дробка

Спосаб прыгатавання

1

Прыгатуйце рошчыну: у цёплае малако дадайце дрожджы, 1 сталовую лыжку цукру і 1 сталовую лыжку мукі і змяшайце да растварэння дрожджаў. Пакіньце ў цёплым месцы на 15 хвілін

2

Узбіце яйкі з цукрам, дадайце размякчаны алей і ванільны цукар

3

Злучыце рошчыну з яечнай сумессю і давядзіце да аднастайнага стану

4

Затым пакрысе дадавайце муку. Замяшайце цеста, каб яно не прыліпала да рук. Пакіньце цеста ў цёплым месцы на 1,5-2 гадзіны

5

Пакуль цеста паднімаецца, займіцеся начыннем

6

Для падрыхтоўкі начыння змяшайце цукар, карыцу і мяккае сметанковае масла

7

Гатовае, якое паднялося цеста раскачайце ў вялікі прастакутнік з таўшчынёй не больш за 1 гл. Вышмаруйце цеста размякчаным сметанковым алеем і пасыпце карыцай з цукрам

8

Скруціце цеста ў шчыльны рулет

9

Разрэжце рулет на кавалачкі шырынёй каля 2 гл і выкладзеце на адлегласці 3–4 гл паміж імі на бляху з высокімі бартамі, засланы пергаментам

10

Пакіньце булачкі на 15 хвілін для ўзняцця цеста. Затым пастаўце ў разагрэтую духоўку пры тэмпературы 180 З на 20 хвілін

11

Каб прыгатаваць крэм, змяшайце цукровую пудру, мяккае сметанковае масла, сметанковы сыр і ванілін

12

Гатовыя гарачыя булачкі вышмаруйце крэмам так, каб ён пакрыў усю булачку

Парады па падрыхтоўцы

1

Для дэсерту патрэбна мука вышэйшага гатунку з пшаніцы з высокім утрыманнем клейкавіны, таму раім браць муку пшанічную вышэйшага гатунку М54-28

2

Каб булачкі атрымаліся больш пышнымі, трэба пачакаць дзве гадзіны, за гэты час трэба абмяць цеста 2–3 разы

3

Пергамент добра вышмаруйце сметанковым алеем

Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты