«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Выкарыстоўвайце

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

Мука пшанічная вышэйшага гатунку М54-25

250 гр

Яйкі

2 шт

Цукар

50 гр

Гарэлка

2 сталовыя лыжкі

Соль

2 дробкі

Цукровая пудра

па гусце

Спосаб прыгатавання

1

У місцы ўзбіць яйкі з цукрам, гарэлкай і соллю. Калі маса трохі збялее, прасеяць у міску муку і вымесіць цеста да стану ліпкага

2

Раскачаць цеста ў шар і адправіць у халадзільную камеру на 30 хвілін

3

Падзяліць астуджанае цеста на некалькі частак і раскачаць у тонкі пласт

4

Разрэзаць доўгімі палоскамі шырынёй 4-5 гл, затым на 2-3 часткі папярок стужкі

5

У прамавугольніках зрабіць пасярэдзіне надрэз і вывярнуць адзін бок прамавугольніка праз адтуліну

6

Атрыманае галлё выкласці ў гарачае масла і абсмажыць прыкладна па 30 секунд з кожнага боку

7

Гатовы ламачча скласці ў вялікую міску і прысыпаць пудрай

Радуйце родных і блізкіх новымі рэцэптамі. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты