«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»
Мука пшанічная вышэйшага гатунку М54-25
250 гр
Яйкі
2 шт
Цукар
50 гр
Гарэлка
2 сталовыя лыжкі
Соль
2 дробкі
Цукровая пудра
па гусце
У місцы ўзбіць яйкі з цукрам, гарэлкай і соллю. Калі маса трохі збялее, прасеяць у міску муку і вымесіць цеста да стану ліпкага
Раскачаць цеста ў шар і адправіць у халадзільную камеру на 30 хвілін
Падзяліць астуджанае цеста на некалькі частак і раскачаць у тонкі пласт
Разрэзаць доўгімі палоскамі шырынёй 4-5 гл, затым на 2-3 часткі папярок стужкі
У прамавугольніках зрабіць пасярэдзіне надрэз і вывярнуць адзін бок прамавугольніка праз адтуліну
Атрыманае галлё выкласці ў гарачае масла і абсмажыць прыкладна па 30 секунд з кожнага боку
Гатовы ламачча скласці ў вялікую міску і прысыпаць пудрай
Радуйце родных і блізкіх новымі рэцэптамі. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”