«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Хуткі пірог з дробкай "Штрэйзель"

Сямейныя вячоркі не абыдуцца без прысмакаў, напрыклад, хатняга пірага. Разнастаіць рацыён каханых страў дапаможа пірог, які просты ў падрыхтоўцы, а па гусце, як у знакамітых кавярыньках Еўропы. Асаблівасць стравы складаецца ў знакамітай дробцы “Штрэйзель”, якая бярэ пачатак у нямецкіх рэцэптах. Сакрэты прыгатавання пірага з дробкай знойдзеце ніжэй

Сямейныя вячоркі не абыдуцца без прысмакаў, напрыклад, хатняга пірага. Разнастаіць рацыён каханых страў дапаможа пірог, які просты ў падрыхтоўцы, а па гусце, як у знакамітых кавярыньках Еўропы. Асаблівасць стравы складаецца ў знакамітай дробцы “Штрэйзель”, якая бярэ пачатак у нямецкіх рэцэптах. Сакрэты прыгатавання пірага з дробкай знойдзеце ніжэй

Выкарыстоўвайце:

Выкарыстоўвайце

Інгрэдыенты

Малако ці кефір

250 мл

Цукар

200 гр

Яйкі

2 шт

Сода

1 гарбатная лыжка

Сметанковае масла

70 гр

Ванілін

па гусце

Для крошкі "Штрэйзель"

Сметанковае масла

50 гр

Цукар

2 сталовыя лыжкі

Какава

2 сталовыя лыжкі

Спосаб прыгатавання

1

Вазьміце яйкі і ўзбіце да стану пышнай белай пены

2

Затым дадайце кіслявае малачко і змяшайце да аднастайнасці. Да масы дадайце ванілін і соду

3

Невялікімі часткамі дадайце, папярэдне просеянную, муку

4

Акуратна памешваючы, дадайце астуджаны распалены сметанковы алей, і добра ўзбіце масу з дапамогай міксера

5

Як толькі аснова нашага пірага будзе гатова прыступайце да падрыхтоўкі да дробкі Штрэйзель

6

Да распаленага сметанковага алею дадайце цукар какавы і муку, рукамі замесіце цеста да адукацыі дробнай і ў меру сухой крошкі

7

Як толькі кампаненты будуць гатовыя, злучыце: у форму для выпякання выліце аснову пірага і па-над пасыпце цеста крошкі

8

Выпякайце ў папярэдне разагрэтай да 180 градусаў, духоўцы на працягу 30-40 хвілін

9

Час прыгатавання можа мяняцца, у залежнасці ад асаблівасцей вашай духоўкі

10

Гатоваму дэсерту дайце астыць, затым нарэжце на порцыі ў выглядзе квадратаў і падавайце да стала

Парады па падрыхтоўцы

1

Рэкамендуем выкарыстоўваць кіслае малако, сыраватка або кефір, за кошт кіслотнасці прадукта пірог будзе паветраным, уступіўшы ў рэакцыю з содай

2

Існуе іншы варыянт падрыхтоўкі Штрэйзель: вазьміце цвёрдае масла, пажадана з маразільнай камеры, і натрыце на буйнай тарцы. Затым хутка дадаць астатнія інгрэдыенты. Такі спосаб утварае драбнейшую дробку падчас выпечкі

Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту Вам і Вашым блізкім! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты