«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Іспанскія цурос

Іспанскі рэцэпт смачнай прысмакі дазваляе вам зрабіць дома культавую страву Мадрыда. Гісторыя печыва нетутэйша ад пастухоў, якія ў перыяд працы жадалі чагосьці простага і салодкага. Прапануем паспрабаваць рэцэпт Чурос і атрымаць асалоду ад дэсертам іспанскай культуры

Выкарыстоўвайце

Іспанскі рэцэпт смачнай прысмакі дазваляе вам зрабіць дома культавую страву Мадрыда. Гісторыя печыва нетутэйша ад пастухоў, якія ў перыяд працы жадалі чагосьці простага і салодкага. Прапануем паспрабаваць рэцэпт Чурос і атрымаць асалоду ад дэсертам іспанскай культуры

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

Вада пітная

250 мл

Разрыхляльнік цеста

1 гарбатная лыжка

Соль

дробка

Аліўкавы алей

1 сталовая лыжка

Раслінны алей (для фрыцюру)

1 л

Цукровая пудра

па гусце

Спосаб прыгатавання

1

Падрыхтуйце прадукты: прасейце муку не менш за два разы – так выпечка будзе лягчэй. Затым змяшайце муку з соллю і разрыхляльнікаў

2

Вазьміце невялікі рондаль, дадайце ваду і адну сталовую лыжку аліўкавага алею і давядзіце да кіпення

3

Як толькі вада пачне кіпець, зніміце з агню і дробнымі порцыямі дадайце яе ў пакуту, акуратна замешваючы цеста. Яно павінна атрымацца крыху густым, ліпкім і ў меру цягучым

4

Гатовае цеста перакладзеце ў кандытарскі мяшок з асадкай “адкрытая зорка”

5

У рондалі ці глыбокай патэльні з тоўстым дном разагрэйце сланечнікавы алей

6

Затым выцісніце цурос у алей каля 15 сантыметраў

7

Пячыце, трохі памешваючы, да залацістага колеру. Затым дастаньце з фрыцюру і прасушыце папяровым ручніком для збавення ад лішняга алею

8

Гатовы цурос пасыпце цукровай пудрай або распаленым малочным шакаладам

Парады па падрыхтоўцы

1

Кандытарскі мяшок можна замяніць моцным пакетам для харчовых прадуктаў, абрэзаўшы кончык пакета

2

Калі цурос не атрымліваецца выціснуць адразу ў алей – рабіце нарыхтоўкі. Прапануем таксама зрабіць завіткі ў выглядзе круга, так печыва будзе мець прыгожы выгляд

3

Калі пад рукой няма шакаладу, прыгатуйце шакаладную глазуру: падпаліце 50 грам сметанковага масла, дадайце 3 сталовыя лыжкі малака і 3–4 сталовыя лыжкі цукру, давядзіце сумесь да поўнага растварэння цукру і глазура гатова да ўжывання

4

Сапраўдныя жыхары Мадрыду ласуюцца дэсертаў па раніцах з кубачкам духмянага чаю ці кава. Прапануем пачаць гэтую традыцыю з панядзелка, як сімвал прадуктыўнага тыдня

Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты