У халадзільніку толькі кефір, але так хочацца парадаваць сваіх дамачадцаў смачнай выпечкай? Прапануем прыгатаваць пышны кекс, які прыйдзецца даспадобы нават самым прыдзірлівым гурманам
У халадзільніку толькі кефір, але так хочацца парадаваць сваіх дамачадцаў смачнай выпечкай? Прапануем прыгатаваць пышны кекс, які прыйдзецца даспадобы нават самым прыдзірлівым гурманам
Для пачатку уключыце духоўку, каб яна разагрэлася да 180 градусаў
2
Узбіце яйкі з цукрам і ванільным цукрам да стану белай пены
3
Дадайце невялікімі часткамі сланечнікавы алей і кефір і змяшайце да аднастайнай масы
4
Дадайце да сумесі просеянную пшанічную пакуту з разрыхляльнікам і старанна змяшайце
5
Выкладвайце гатовае цеста ў форму і выпякайце на працягу 15-20 хвілін
6
Падавайце да стала кексы на кефіры, упрыгожыўшы глазурай з топленага шакаладу або цукровай пудрай. Страва гатова!
Парады па падрыхтоўцы
1
Сіліконавыя формы не трэба папярэдне змазваць алеем, а калі выкарыстоўваеце металічныя – выкарыстоўвайце сметанковы алей
2
Каб пазнаць гатовы выраб ці не, правярайце традыцыйным спосабам – драўлянай калыпком
Радуйце родных і блізкіх новымі рэцэптамі. Адзначайце акаўнт @uladar.by у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”