«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Кекс "Смак дзяцінства"

Дзяцінства – гэта час, напоўненае яркімі момантамі і смачнымі дэсертамі. Прапануем прыгатаваць рэцэпт апетытнага, далікатнага і духмянага кекса, які з задавальненнем з’ясце, як у бесклапотнае час. Кекс у маянэзе – просты рэцэпт без складаных інгрэдыентаў, а вынік прыгатавання перасягне ўсе чаканні. Чаму? Пры даданні маянэзу ў рэцэпт, цеста набывае порыстую і эластычную структуру, таму гатовы дэсерт атрымаецца паветраным стабільна якасным і настолькі смачным, што “пальчыкі абліжаш”

Дзяцінства – гэта час, напоўненае яркімі момантамі і смачнымі дэсертамі. Прапануем прыгатаваць рэцэпт апетытнага, далікатнага і духмянага кекса, які з задавальненнем з’ясце, як у бесклапотнае час. Кекс у маянэзе – просты рэцэпт без складаных інгрэдыентаў, а вынік прыгатавання перасягне ўсе чаканні. Чаму? Пры даданні маянэзу ў рэцэпт, цеста набывае порыстую і эластычную структуру, таму гатовы дэсерт атрымаецца паветраным стабільна якасным і настолькі смачным, што “пальчыкі абліжаш”

Выкарыстоўвайце:

Выкарыстоўвайце

Інгрэдыенты

Цукар

200 гр

Маянэз

200 мл

Яйкі

3 шт

Сода

1/2 чайнай лыжкі

Воцат

1/2 чайнай лыжкі

Цукаты/разынкі

па жаданню

Спосаб прыгатавання

1

Злучыце ў асобным посудзе яйкі з цукрам і старанна ўзбіце да аднастайнай светлай масы

2

Дадайце да яечнай сумесі ванілін і маянэз, а затым соду гашаную воцатам

3

Узбіце ўсе кампаненты да аднастайнасці, а затым паступова ўводзіце прасеяную муку. Давядзіце цеста да сярэдняй кансістэнцыі

4

Дадайце для «разыначкі» цукаты або разынкі, гэта дасць выпечцы дадатковую саладосць і послевкусіе

5

Вышмаруйце формачкі для кексаў раслінным або сметанковым (распаленым) алеем

6

Запоўніце формы для выпечкі на ¾ часткі, пры выпяканні цеста паднімецца як мінімум у 2 разы

7

Выпякайце кексы 30-40 хвілін пры тэмпературы не вышэй за 200 ° С – арыентуйцеся на магутнасць вашай духоўкі

8

Калі кексы набудуць прыгожы залацісты колер, дастаньце з духоўкі і дайце астыць. Гатовы дэсерт з дзяцінства ўпрыгожце цукровай пудрай, кандытарскай вобмешкай або глазурай

Парады па падрыхтоўцы

1

Маянэз для выпечкі падыходзіць любы, але прафесіяналы аддаюць перавагу хатняму маянэзу

2

Такое спалучэнне інгрэдыентаў дае рэакцыю закісання, з дапамогай якой вашыя кексы з дзяцінства фантастычна паветраныя і мяккія

Жадаем прыемных чаяванняў з роднымі і блізкімі. Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты