Рымская піца мае выцягнутую авальную, або прастакутную форму, няроўную паверхню, якая надае асаблівы шарм гэтай унікальнай піцы і абавязкова буйны, танкасценны мякіш, дзякуючы чаму піца мае хрумсткі, але пры гэтым далікатны смак і асаблівы водар.
Рымская піца выпякаецца пры ніжэйшай тэмпературы – 250-300 ° С. Тэхналогія выпякання прыгатавання асаблівая: прадстаўлена на маркіровачным цэтліку. Прапануем гатовую сумесь для падрыхтоўкі дадзенай піцы вагай 20 кг у папяровым мяшку. Выкарыстоўваючы сумесь пры вытворчасці рымскай піцы, і прытрымліваючыся тэхналогіі, Вы несумненна атрымаеце надзвычайны вынік.