«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Пірожнае "Воблака"

Далікатнае паветранае безе, упрыгожанае свежай малінай або ружанькай з памяранцавага джэма, на палосцы з рассыпістага пясочнага цеста. Апетытна гучыць, праўда? А выглядае – неверагодна далікатна і смачна! Жадаеце парадаваць блізкіх простым і далікатным пірожным? Давайце пачынаць

Далікатнае паветранае безе, упрыгожанае свежай малінай або ружанькай з памяранцавага джэма, на палосцы з рассыпістага пясочнага цеста. Апетытна гучыць, праўда? А выглядае – неверагодна далікатна і смачна! Жадаеце парадаваць блізкіх простым і далікатным пірожным? Давайце пачынаць

Выкарыстоўвайце

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

Масла салодкавяршковае, несалёнае

125 гр

Малако каровіна, пастэрызаванае (цёплае)

500 мл

Яйкі курыныя, сярэднія

5 шт

Цукар

150 гр

Ванілін

па гусце

Спосаб прыгатавання

1

Для пачатку неабходна падпаліць сметанковы алей. Гэты інгрэдыент падрыхтуйце першым, каб да моманту замесу цеста алей было не які гарачыцца

2

Чатыры яйкі неабходна падзяліць на складнікі. Жаўткі і адно цэлае яйка ўзбіваць трэба на працягу 1 хвіліны, затым дадаць цукар і ванілін і працягнуць на высокай хуткасці яшчэ 2-3 хвіліны.

3

Вавёркі пакуль прыбярыце ў холад

4

Аснова для “аблокі” павінна быць далікатнай. Таму муку папярэдне прасейце, каб цеста лепш паднялося і магчымае смецце не патрапіў у выпечку. Паступова дадайце муку ў яечную сумесь і ўзбівайце на працягу пары хвілін з асадкамі для цеста. Зараз акуратна ўліце астылы распалены алей, зноў узбіце адмысловымі венцамі да аднастайнага стану

5

Цяпер падагрэйце малако. Пакіньце астываць. Маса з бялку дастаткова астудзілася, пачынайце ўзбіваць яе ў пышную пену на працягу 5-7 хвілін на максімальнай хуткасці. Уліце ў цеста малако, змяшайце, дадайце вавёркі. Акуратна ўзбівайце асадкамі на нізкай хуткасці. Маса павінна быць аднастайнай, але вадкай

6

Цеста будзе далікатней, калі яго пакласці ў холад да выпякання. Таму пакуль мыеце посуд і разаграваеце духавую шафу да 180 градусаў, прыбярыце масу ў халадзільнік на 20-30 хвілін

7

Абярыце форму: калі выкарыстоўваеце круг, то дыяметр бярыце пабольш. Вышмаруйце яе алеем і выліце туды астуджанае цеста. Выпякайце на працягу 40 хвілін. Гатовыя коржи трэба разразаць на пірожныя і даць ім астыць

8

Можна падаваць і так. А можна дадаткова ўзбіць вавёркі двух-трох яйкаў з цукровай пудрай да стану густой пены і выкласці ў выглядзе пікаў на пірожнае ў выглядзе аблокі, упрыгожыць зверху ягадкай. Або зрабіце каханы крэм і ўпрыгожце выпечку такім чынам

Радуйце родных і блізкіх новымі рэцэптамі. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты