Блінавы торт “Навагодні”Калі Вы любіце нескладаную выпечку, тады прапануем Вам крыху паэксперыментаваць і ўзяць на заметку гэты цікавы…Падрабязней
Грысіні з шакаладамІтальянскія хлебныя палачкі маюць густ хлеба з шакаладнай пастай і звычайна падаюцца як закуска апетыў. Гриссини…Падрабязней
ПлюшкіРэцэпт дражджавога цеста, які мы падабралі, просты і хуткі, а вырабы выходзяць духмяныя і далікатныя! Зусім…Падрабязней
Вафельныя трубачкіПросты і смачны рэцэпт прыгатавання вафляў не зойме шмат часу і акуне ў бесклапотнае дзяцінства, парадуе…Падрабязней
Кекс “Смак дзяцінства”Прапануем прыгатаваць рэцэпт апетытнага, далікатнага і духмянага кекса, які з задавальненнем з'ясце, як у бесклапотнае час.…Падрабязней
Пірог “Маннік”Маннік - простая выпечка на рознай малочнай заквасцы, якая замест мукі выкарыстоўвае манныя крупы.Падрабязней
Круасан класічныАдразу адзначым, што класічны французскі рэцэпт круасана - гэта карпатлівы і доўгі працэс: праца патрабуе цярпення…Падрабязней
Пірог “Зебра”Каб прыгатаваць нешта асаблівае зусім не патрэбна шмат часу і званне прафесіянала. Досыць рыхтаваць з душой.…Падрабязней
Пірожнае “Воблака”Далікатнае паветранае безе, упрыгожанае свежай малінай або ружанькай з памяранцавага джэма, на палосцы з рассыпістага пясочнага…Падрабязней
Хварост класічныГэта класічны, даўні рэцэпт, цудоўны рэцэпт. Проста паспрабуйце. З пададзенай колькасці інгрэдыентаў атрымліваецца вельмі шмат галля,…Падрабязней