А ведалі, што печыва – гэта першы кандытарскі выраб, які палюбіўся ўсяму свету. Хрумсткі ласунак цешыў не толькі дзяцей, але і ратаваў маракоў ад голаду ў доўгіх падарожжах. Сучасны свет поўны прысмакаў на любы густ, але печыва застаецца дагэтуль, адным з каханых у кожнай сям’і. Прапануем прыгатаваць рэзкае печыва з шакаладам і арэхамі, рэцэпт якога стане палачкай-ратавалачкай у любых момантах
А ведалі, што печыва – гэта першы кандытарскі выраб, які палюбіўся ўсяму свету. Хрумсткі ласунак цешыў не толькі дзяцей, але і ратаваў маракоў ад голаду ў доўгіх падарожжах. Сучасны свет поўны прысмакаў на любы густ, але печыва застаецца дагэтуль, адным з каханых у кожнай сям’і. Прапануем прыгатаваць рэзкае печыва з шакаладам і арэхамі, рэцэпт якога стане палачкай-ратавалачкай у любых момантах
Падрыхтуйце ўсе неабходныя інгрэдыенты: сметанковы алей пакіньце пры пакаёвай тэмпературы для таго, каб яно стала мяккім. Духоўку разагрэйце да 180 градусаў
2
Размякчаны сметанковы алей узбіце з цукрам, выкарыстоўваючы міксер. Затым дадайце ванілін і яйка
3
Пакуту прасейце з содай, соллю, карыцай і молатым імбірам. Злучыце сухую і вадкія сумесі і старанна змяшайце да аднастайнага стану
4
Гатовае цеста дапоўніце кавалачкамі шакаладу і сечанымі арэхамі і акуратна змяшайце інгрэдыенты
5
Прыступайце да выпякання: на бляху, засланую пергаментам, выкладзеце чайнай лыжкай цеста, адыходзячы 3–4 сантыметры сябар ад сябра будучых «печенюшек». Нарыхтоўкі адпраўляйце ў духоўку на 7-10 хвілін
6
Гатовым духмяным печывам дайце астыць і падайце да стала
Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”