«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Рэзкае печыва з шакаладам і арэхамі

А ведалі, што печыва – гэта першы кандытарскі выраб, які палюбіўся ўсяму свету. Хрумсткі ласунак цешыў не толькі дзяцей, але і ратаваў маракоў ад голаду ў доўгіх падарожжах. Сучасны свет поўны прысмакаў на любы густ, але печыва застаецца дагэтуль, адным з каханых у кожнай сям’і. Прапануем прыгатаваць рэзкае печыва з шакаладам і арэхамі, рэцэпт якога стане палачкай-ратавалачкай у любых момантах

Выкарыстоўвайце

А ведалі, што печыва – гэта першы кандытарскі выраб, які палюбіўся ўсяму свету. Хрумсткі ласунак цешыў не толькі дзяцей, але і ратаваў маракоў ад голаду ў доўгіх падарожжах. Сучасны свет поўны прысмакаў на любы густ, але печыва застаецца дагэтуль, адным з каханых у кожнай сям’і. Прапануем прыгатаваць рэзкае печыва з шакаладам і арэхамі, рэцэпт якога стане палачкай-ратавалачкай у любых момантах

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

Сметанковае масла ці маргарын

200 гр

Цукар

300 гр

Яйка курынае

1 шт

Ванілін

1 гр

Сода

1 гарбатная лыжка

Карыца молатая

8 – 10 гр

Імбір молаты

7 гр

Соль

дробка, па гусце

Шакалад цёмны

300 гр

Орехи грецкие

50 гр

Спосаб прыгатавання

1

Падрыхтуйце ўсе неабходныя інгрэдыенты: сметанковы алей пакіньце пры пакаёвай тэмпературы для таго, каб яно стала мяккім. Духоўку разагрэйце да 180 градусаў

2

Размякчаны сметанковы алей узбіце з цукрам, выкарыстоўваючы міксер. Затым дадайце ванілін і яйка

3

Пакуту прасейце з содай, соллю, карыцай і молатым імбірам. Злучыце сухую і вадкія сумесі і старанна змяшайце да аднастайнага стану

4

Гатовае цеста дапоўніце кавалачкамі шакаладу і сечанымі арэхамі і акуратна змяшайце інгрэдыенты

5

Прыступайце да выпякання: на бляху, засланую пергаментам, выкладзеце чайнай лыжкай цеста, адыходзячы 3–4 сантыметры сябар ад сябра будучых «печенюшек». Нарыхтоўкі адпраўляйце ў духоўку на 7-10 хвілін

6

Гатовым духмяным печывам дайце астыць і падайце да стала

Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты