«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Шарлотка

Для большасці класікай яблычнага пірага лічыцца шарлотка. Пытанне, як прыгатаваць пірог шарлотка з яблыкамі, для многіх будзе простым і элементарным, бо рэцэпт класічнай шарлоткі з яблыкамі сустракаўся на кухнях нашых бабуль і мам. Для вас мы падрыхтавалі рэцэпт пышнага яблычнага пірага, які нагадае аб прысмаках дзяцінства ў любую пару года

Выкарыстоўвайце

Для большасці класікай яблычнага пірага лічыцца шарлотка. Пытанне, як прыгатаваць пірог шарлотка з яблыкамі, для многіх будзе простым і элементарным, бо рэцэпт класічнай шарлоткі з яблыкамі сустракаўся на кухнях нашых бабуль і мам. Для вас мы падрыхтавалі рэцэпт пышнага яблычнага пірага, які нагадае аб прысмаках дзяцінства ў любую пару года

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

Яйкі

4 шт

Цукар

200 гр

Яблыкі

5 шт

Масла для змазвання

Сода

0,5 чайнай лыжкі

Воцат

Спосаб прыгатавання

1

Узбіце асобна вавёркі і жаўткі з цукрам, затым злучыце дзве сумесі і давядзіце да аднастайнай масы

2

Дадайце соду, гашаную воцатам. Невялікімі порцыямі дадайце прасеяную муку

3

Кансістэнцыя цеста павінна нагадваць смятану

4

Падрыхтуйце яблыкі: парэжце іх на роўныя па таўшчыні дзелькі і выдаліце костачкі

5

У змазаную форму для выпечкі выліце палову сумесі для пірага. Па-над тэстам выкладзеце яблыкі і акрыйце пакінутым тэстам

6

Выпякайце пірог у добра прагрэтай да 200 ° C духоўцы пару хвілін, а потым паменшыце тэмпературу да 160 ° C 30 хвілін

7

Гатовы пірог можна пасыпаць цукровай пудрай

Парады па падрыхтоўцы

1

Для замешвання выкарыстоўвайце блендер ці міксер

2

Каб выпечка была паветранай, папярэдне прасейце муку, так яна насыціцца кіслародам і стане мякчэйшай, і пры замесе цеста вы атрымаеце ідэальную для пірага тэкстуру

3

Кіслыя яблыкі падыдуць для пірага лепш, чым салодкія

4

Чысціце яблыкі ад лупіны, бо ў лупіне запасіцца вялікая колькасць шкодных рэчываў

5

У якасці альтэрнатывы падрыхтоўкі змяшайце акуратна яблыкі з цестам, такі спосаб дазволіць атрымаць мякчэйшую яблычную тэкстуру

6

Пазбегнуць пригорания проста: выстаўце спецыяльнай паперай або па-над змазаным алеем дна пасыпце вабіку. Такі спосаб дазволіць пірогу прыбраць залішнюю тлустасць

Пацешце сваіх блізкіх і родных! Выкарыстоўвайце нашы сакрэты прыгатавання і шэдэўр хатняй кулінарыі не прымусіць Вас чакаць! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты