«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Шарлотка з вішняй

Просты і смачны рэцэпт каханага пірага: паветранае цеста, далікатнае начынне і неверагоднае спалучэнне вішні з бісквітам – райскае задавальненне для ўсіх аматараў хатняй выпечкі. Шарлотку з вішняй лёгка рыхтаваць, прадукты знойдуцца ў хаце ў кожнага і дэсерт выдатна падыдзе не толькі для чайнай паўзы дома ці ў офісе, але эфектна завершыць святочнае застолле. Часу на пірог спатрэбіцца не больш за 20 хвілін, гатовы пачынаць?

Просты і смачны рэцэпт каханага пірага: паветранае цеста, далікатнае начынне і неверагоднае спалучэнне вішні з бісквітам – райскае задавальненне для ўсіх аматараў хатняй выпечкі. Шарлотку з вішняй лёгка рыхтаваць, прадукты знойдуцца ў хаце ў кожнага і дэсерт выдатна падыдзе не толькі для чайнай паўзы дома ці ў офісе, але эфектна завершыць святочнае застолле. Часу на пірог спатрэбіцца не больш за 20 хвілін, гатовы пачынаць?

Выкарыстоўвайце:

Выкарыстоўвайце

Інгрэдыенты

Вішня свежая (без костачак)

500 гр

Разрыхляльнік

1 пакуначак

Цукар

200 гр

Яйка курынае, сярэдняе

4 шт

Соль

дробка

Ванілін

1 пакуначак

Пудра цукровая

для прысыпкі пірага

Спосаб прыгатавання

1

Пастаўце на разагрэў духавую шафу. Тэмпература ў 170-180 градусаў і рэжым абагравання зверху і знізу, але духоўка ў кожнага свая, таму глядзіце па наладах вашага прыбора

2

Папярэдне прасейце муку: насычыўшы яе кіслародам і ачысціўшы ад магчымага смецця, вы зробіце выпечку яшчэ больш паветранай. Цеста павінна быць эластычным і лёгкім. Пачынайце ўзбіваць яйкі з соллю ў пышную пену. Затым неабходна дадаць цукар і ванілін і працягнуць узбіваць да адукацыі белай масы

3

Злучыце разрыхляльнік з пакутай і акуратна дадайце ў масу ўзбітыя яйкі. Не змяняйце паслядоўнасць, калі муку ўсыпаць у яйкі, шарлотка не паднімецца і будзе клейкай. Змяшайце лапаткай масу

4

Форма падыдзе любая, але класічная круглая – найлепшы выбар. Вышмаруйце яе алеем і выкладзеце начынне на дно. Можна прысыпаць цукрам, калі выкарыстоўваеце свежую ягаду. Калі вішня кансерваваная, то цукар будзе залішнім. Выліце зверху цеста

5

Цяпер стаўце ў духоўку і першыя 20 хвілін не адкрывайце дзверцы прыбора. Так шарлотка з вішняй паднімецца і здабудзе сваю паветраную кансістэнцыю. Агульны час падрыхтоўкі – 40-50 хвілін. Гатовы пірог выкладзеце на ручнік для канчатковага астывання, прысыпце цукровай пудрай. Страва гатова!

Заварвайце гарбату ці каву і запрашайце родных да стала. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты