«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Торт "Чырвоны аксаміт"

Торт “Чырвоны аксаміт” – вельмі эфектны і прыгожы дэсерт: пунсовыя, пышныя коржи ўперамешку з далікатным, сметанковым крэмам часта выбіраюць у якасці дэсерту з асаблівай нагоды. У падрыхтоўцы торт пераборлівы, хоць і просты: каб атрымаць раўнамернае чырвонае адценне выкарыстоўвайце вадкія харчовыя фарбавальнікі насычанага пунсовага адцення. Бісквіт атрымліваецца паветраны і далікатны, смачны сметанковы крэм змякчае шчыльнасць коржа і гатовы торт атрымліваецца асабліва збалансаваным

Торт “Чырвоны аксаміт” – вельмі эфектны і прыгожы дэсерт: пунсовыя, пышныя коржи ўперамешку з далікатным, сметанковым крэмам часта выбіраюць у якасці дэсерту з асаблівай нагоды. У падрыхтоўцы торт пераборлівы, хоць і просты: каб атрымаць раўнамернае чырвонае адценне выкарыстоўвайце вадкія харчовыя фарбавальнікі насычанага пунсовага адцення. Бісквіт атрымліваецца паветраны і далікатны, смачны сметанковы крэм змякчае шчыльнасць коржа і гатовы торт атрымліваецца асабліва збалансаваным

Выкарыстоўвайце:

Выкарыстоўвайце

Інгрэдыенты

Цукар-пясок

300 гр

Какава-парашок

1 сталовая лыжка

Пякарскі парашок

10 гр

Соль

на кончыку нажа

Яйка курынае, буйное

3 шт

Кефір тлустасцю 3,2%

200 мл

Сліўкі тлустасцю 33%

80 гр

Алей сланечнікавы

300 гр

Фарбавальнік харчовы, гель

2 гарбатныя лыжкі

Для крэму

Масла салодкавяршковае несалёнае

100 гр

Пудра цукровая

100 гр

Сыр сметанковы Філадэльфія

350 гр

Масла сметанковае 82,5%

100 гр

Спосаб прыгатавання

1

Злучыце ўсе сухія інгрэдыенты – муку, разрыхляльнік, соль, цукровую пудру, какава – і прасейце

2

Яйкі ўзбіце ў пышную пену, дадайце туды размякчаны сметанковы алей і працягвайце ўзбіваць да стану крэму. Дадайце масу ў сухую сумесь і добра змяшайце. Уліце кефір, алей і фарбавальнік, замяшайце. Павінна атрымацца мяккае, шчыльнае цеста

3

Класічная форма для торта – квадрат, але можна выкарыстоўваць любую з наяўных у вас. Засцеліце дно пергаментам, вышмаруйце ўсярэдзіне алеем і выліце палову цеста ў форму. Стаўце ў папярэдне разагрэтую духоўку да 170 градусаў для выпякання на 20-25 хвілін

4

Затым выпякайце другі. Добра астудзіце бісквіты, выміце з формы. Верхавіны трэба зразаць і здрабніць у блендере да стану дробкі, каб атрымаўся «велюр» для абсыпкі

5

Для крэму ўзбіце алей у пышную пену, дадайце цукровую пудру і працягвайце ўзбіваць. Сметанковы сыр (папярэдне астуджаны) злучыце з маслам і ўзбівайце на працягу 5 хвілін да адукацыі далікатнага порыстага крэму. Каржы можна папярэдне прахарчаваць трохі сліўкамі. Нашмаруйце крэмам кожны корж і абмажце звонку краю і верхавіну. Абсыпце «велюрам» і пакіньце на 12 гадзін для насычэння ў халадзільніку. Страва гатова!

Гатовы торт “Чырвоны аксаміт” прыемна здзівіць вашых блізкіх з нагоды і без! Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты