«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Паста ў сметанкавым соўсе

Паста ў сметанкавым соўсе – простая і вельмі смачная страва! Макароны, вяршкі, спецыі – хвіліна на агні – і ўсё гатова! Некаторыя складанасці могуць узнікаць з пастай і з самім сметанковым соусам, але калі рыхтаваць строга па рэцэпце, тое ўсё атрымаецца! Для пачатку, спагецці неабходна правільна адварыць – да стану al dente: не пераварвайце прадукт, выразна прытрымлівайцеся інструкцыі на пакаванні макаронных вырабаў ГМ «Пастараль». Для падліўкі выбірайце вяршкі па-тлусцей, каб падліўка была больш насычаным і густым. Пакуту папярэдне просеивайте, так вы пазбегнеце камякоў падчас заварвання падліўкі і маса атрымаецца аднастайнай. Калі вырашыце дадаць соль, перац і часнык – выкарыстоўвайце спецыі ў сухім выглядзе. Насычанасць не менш у такога фармату дабавак, але затое падліўка атрымаецца максімальна далікатным і аднастайным. Патэльня патрэбна з тоўстым дном і высокімі бакамі, можна таксама выкарыстоўваць вялікі сатэйнік. Паста ў сметанковым соусе – вельмі далікатная страва, з ярка выяўленым сметанковым густам і густам спецый. Дадавайце ў спагецці па жаданні базілік, мяту і маяран

Паста ў сметанковым соусе – простая і вельмі смачная страва! Макароны, вяршкі, спецыі – хвіліна на агні – і ўсё гатова! Некаторыя складанасці могуць узнікаць з пастай і з самім сметанковым соусам, але калі рыхтаваць строга па рэцэпце, тое ўсё атрымаецца! Для пачатку, спагецці неабходна правільна адварыць – да стану al dente: не пераварвайце прадукт, выразна прытрымлівайцеся інструкцыі на пакаванні макаронных вырабаў ГМ «Пастараль». Для падліўкі выбірайце вяршкі па-тлусцей, каб падліўка была больш насычаным і густым. Пакуту папярэдне просеивайте, так вы пазбегнеце камякоў падчас заварвання падліўкі і маса атрымаецца аднастайнай. Калі вырашыце дадаць соль, перац і часнык – выкарыстоўвайце спецыі ў сухім выглядзе. Насычанасць не менш у такога фармату дабавак, але затое падліўка атрымаецца максімальна далікатным і аднастайным. Патэльня патрэбна з тоўстым дном і высокімі бакамі, можна таксама выкарыстоўваць вялікі сатэйнік. Паста ў сметанковым соусе – вельмі далікатная страва, з ярка выяўленым сметанковым густам і густам спецый. Дадавайце ў спагецці па жаданні базілік, мяту і маяран

Выкарыстоўвайце

Выкарыстоўвайце:

Інгрэдыенты

200 гр

Сліўкі тлустасцю не менш за 20%

200 мл

Сметанковае масла тлустасцю не менш за 75%

50 гр

Соль, белы перац, праванская трава

па гусце

Спосаб прыгатавання

1

Перш за ўсё трэба зварыць макароны: прытрымлівайцеся інструкцыі на пакаванні. Калі сумняваецеся, то скарыстайцеся нашай рэкамендацыяй: на кожныя 100 грам спагецці неабходна выкарыстоўваць 1000 мл вады і 8-10 грам солі

2

Патэльню ці сатэйнік пастаўце на агонь, праверце, каб дно было сухім. Высыпце трохі пакуты і акуратна памешваючы абсмажце яе да далікатнага адцення. Муку прасейце папярэдне, каб яна была паветранай і без камячкоў. Масла нарэжце на 4 часткі і апускайце па брусочку на пакуту, стала памешваючы, падпаліце яго. Чым акуратней і раўнамерней вы прыгатуеце алейна-мучную сумесь, тым далікатней будзе падліўка. Для прастаты выкарыстоўвайце венца або адмысловую лапатачку. Пасля поўнага растварэння дадайце спецыі і яшчэ раз змяшайце. Зараз паступова ўлівайце сліўкі, не спыняючы мяшаць, каб развесці шчыльную сумесь. Агонь увесь час павінен быць на адным узроўні, таму калі не ўпэўненыя ў сваіх сілах, то лепш першапачаткова ўсталюеце мінімум

3

Звараныя спагецці выкладзеце ў патэльню да падліўкі і добра змяшайце. Паста са сметанковым соусам гатова!

Як бачыце, рэцэпт просты і не патрабуюць ніякіх вынаходстваў, толькі пакрокавае выкананне тэхналогіі падрыхтоўкі! Падавайце страву гарачым для ўзмацнення сметанковага густу, можаце прысыпаць зверху цёртым пармезанам. Прыемнага апетыту! З клопатам, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты