«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Паста з песта і курыцай

Макароны – універсальны гарнір. Іх рыхтуюць з гароднінай, запякаюць у лажанне, падаюць з падліўкамі з фаршу, морапрадуктаў і нават садавіны. Спагецці смачна прысыпаць сырам пармезан і кавалачкам каханага алею, можна ўзяць аліўкавы соус, базілік і часнык і прыгатаваць вегетарыянскую страву. Локшыну дадаюць у супы і булёны, буйныя макароны начыняюць фаршам і гароднінай – варыянтаў і рэцэптаў шмат ва ўсіх кухнях свету; і ў кожнага – свой “сакрэтны” інгрэдыент. Мы падабралі зразумелы і хуткі рэцэпт пасты з падліўкай Пестаў і курынай грудкай: часу шмат не патрабуецца, рыхтуецца проста

Макароны – універсальны гарнір. Іх рыхтуюць з гароднінай, запякаюць у лажанне, падаюць з падліўкамі з фаршу, морапрадуктаў і нават садавіны. Спагецці смачна прысыпаць сырам пармезан і кавалачкам каханага алею, можна ўзяць аліўкавы соус, базілік і часнык і прыгатаваць вегетарыянскую страву. Локшыну дадаюць у супы і булёны, буйныя макароны начыняюць фаршам і гароднінай – варыянтаў і рэцэптаў шмат ва ўсіх кухнях свету; і ў кожнага – свой “сакрэтны” інгрэдыент. Мы падабралі зразумелы і хуткі рэцэпт пасты з падліўкай Пестаў і курынай грудкай: часу шмат не патрабуецца, рыхтуецца проста

Інгрэдыенты

Паста фетучыні

500 гр

Масла сметанковае

1 сталовая лыжка

Алей

1 сталовая лыжка

Памідоры (лепш чэры)

500 гр

Філе курынае

200 гр

Песта (гатовая падліўка)

175 гр

Соль, перац

па гусце

Спосаб прыгатавання

1

Прыгатуйце макароны да стану al dente: уважліва прачытайце інструкцыю на пакаванні, каб не пераварыць вырабы і не атрымалася каша. Макароны павінны “даходзіць” пад соусам

2

Курыцу нарэжце дробнымі кубікамі і пасоліце, дадайце спецыі, а памідоры нарэжце напалову. Можна скурку пакінуць на черрі – глядзіце на свой густ. Калі абсмажыць вялікія кавалачкі і потым здрабніць, то спецыі будуць адчувацца менш. Калі люфце пікантны густ, то выконвайце рэцэпт

3

Абсмажце курыцу зручным спосабам і пакладзяце ў плёнку: так мяса не заветрыцца і захавае сакавітасць пры смажанай бакавіне

4

У раслінным алеі, злучаным са сметанковым, абсмажце памідоры да стану кашыцы. Злучыце з падліўкай Пестаў, дадайце курынае філе і добра змяшайце. Пратушыце 1 хвіліну разам з парай лыжак булёна. Падліўка павінна атрымацца насычаны курыны, па кансістэнцыі як 10% смятана. Густ – рэзкі, мясны

5

Пакладзеце на талерку макароны, зверху заліце іх падліўкай Пестаў з курыным філе, падавайце з лісцікам базіліка і арэгана

6

Страва гатова!

Дзяліцеся рэцэптам у сацыяльных сетках. Прыемнага апетыту! З клопатам пра Вас, УП “Барысаўскі камбінат хлебапрадуктаў”

Падобныя рэцэпты