Хто не любіць італьянскую кухню? Піца, паста, лазання, марожанае… Так хочацца акунуцца ва ўтульную атмасферу маленькіх рымскіх вулачак і атрымаць…
«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»
Прыгатуйце страву хутка і проста з выкарыстаннем нашых рэцэптаў
Хто не любіць італьянскую кухню? Піца, паста, лазання, марожанае… Так хочацца акунуцца ва ўтульную атмасферу маленькіх рымскіх вулачак і атрымаць…
Нацыянальная кухня розных народаў уражвае сваёй разнастайнасцю. Сёння мы раскажам пра башкірскую выпечку з мясам, якая сапраўды спадабаецца вашым хатнім
Бліны - гэта ідэальная закуска, выдатны сняданак, сытны абед і выдатны дадатак на вячэру. Сучасныя варыяцыі смакавых спалучэнняў самыя розныя:…
Макароны - універсальны гарнір. Іх рыхтуюць з гароднінай, запякаюць у лажанне, падаюць з падліўкамі з фаршу, морапрадуктаў і нават садавіны.…
Мясная падліўка «bolognese» няхуткая і досыць няпростая ў падрыхтоўцы, і хоць там няма доўгага працэсу нарыхтоўкі ці апрацоўкі, усё ж…
Паста або спагецці carbonara - гэта любімая многімі страва італьянскай кухні. У арыгінальнай рэцэптуры выкарыстоўваюцца свіныя шчокі, лепш за ўсё…
Паста ў сметанковым соусе - простая і вельмі смачная страва! Макароны, вяршкі, спецыі - хвіліна на агні - і ўсё…
Вялікдзень - старажытнае і галоўнае хрысціянскае свята. На Вялікдзень прынята гатаваць шмат разнастайных страў і закусак. Адзін з варыянтаў закусак…
Калі вы любіце пяльмені, то абавязкова паспрабуйце альтурнатыву - манты. Рыхтаваць іх неабходна прыкладна гэтак жа: цеста і мясное начынне,…
Варэнікі - прамая асацыяцыя з дзяцінствам: калі ўсёй сям'ёй сядалі за круглы стол і ляпілі з мноства інгрэдыентаў цэлую бляху…