«Уладар» – УП «Борисовский комбинат хлебопродуктов»

Акцыі

Асноўныя стравы і закускі

Прыгатуйце страву хутка і проста з выкарыстаннем нашых рэцэптаў

  • All Post
    •   Back
    • Выпечка
    • Десерты
    • Блюда
    • Торт
    • Пирог
    • Кекс
    • Печенье
    • Пряники
    • Булочки/пирожки
    • Пирожное
    • Трубочки
    • Рогалики
    • Хачапури
    • Хворост
    • Хлеб
    • Пончики
    • Паста
    • Бисквит
    • Творожная выпечка
    • Рулет
    • Галета
    • Тарталетки
Лазання

Хто не любіць італьянскую кухню? Піца, паста, лазання, марожанае… Так хочацца акунуцца ва ўтульную атмасферу маленькіх рымскіх вулачак і атрымаць…

Эчпочмак

Нацыянальная кухня розных народаў уражвае сваёй разнастайнасцю. Сёння мы раскажам пра башкірскую выпечку з мясам, якая сапраўды спадабаецца вашым хатнім

Бліны на малацэ

Бліны - гэта ідэальная закуска, выдатны сняданак, сытны абед і выдатны дадатак на вячэру. Сучасныя варыяцыі смакавых спалучэнняў самыя розныя:…

Паста з песта і курыцай

Макароны - універсальны гарнір. Іх рыхтуюць з гароднінай, запякаюць у лажанне, падаюць з падліўкамі з фаршу, морапрадуктаў і нават садавіны.…

Паста “Болоньезе”

Мясная падліўка «bolognese» няхуткая і досыць няпростая ў падрыхтоўцы, і хоць там няма доўгага працэсу нарыхтоўкі ці апрацоўкі, усё ж…

Паста “Карбанара”

Паста або спагецці carbonara - гэта любімая многімі страва італьянскай кухні. У арыгінальнай рэцэптуры выкарыстоўваюцца свіныя шчокі, лепш за ўсё…